Bel ons gratis 088 088 8917

Peace of Mind

Brand- en inbraakbeveiliging met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Inclusief onbeperkt aantal interventies van een surveillant en levenslange productgarantie. Met uitbreidingsmogelijkheden voor een WaterDetector en SmartPlugs voor energiebesparing.

Verisure

Start direct de offerte van uw alarmsysteem. Al voor minder dan €1,5 per dag*

  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Vrijblijvend

Inbegrepen in dit pakket:

Verisure

Inbraakbeveiliging met beeldverificatie

Uw woning is in veilige handen, waar u ook bent. Wanneer het alarm afgaat, maakt de fotodetector een reeks foto's en stuurt deze door naar de alarmcentrale. De operator kan zo meteen de oorzaak van het alarm vaststellen. Via de VoiceBox kan hij dan rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en onmiddellijk de nodige maatregelen treffen, bv. de hulpdiensten of politie sturen.

Verisure

Professionele installatie

De plaatsing van een alarmsysteem is een vak op zich. Bij Securitas Direct is de montage van het systeem inbegrepen. Zo hebt u de garantie dat de hele alarmketen functioneert. Onze monteurs installeren uw alarmsysteem binnen de 7 dagen en tonen u de eenvoud in gebruik.

Verisure

Brandmeldsysteem met beeldverificatie

De rookmelders zijn in serie gekoppeld. Wanneer één detector rook signaleert, worden de andere detectoren in het systeem meteen gewaarschuwd. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd en geven zowel een stem- als alarmsignaal. De rookdetector activeert ook de fotodetector, die de beelden op zijn beurt doorstuurt naar de alarmcentrale.

Verisure

24/7 bewaking van uw alarmsysteem

Onze eigen alarmcentrale is gecertificeerd door het Ministerie van Justitie en bewaakt uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen.

Verisure

Persoonlijke beveiliging

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk veiligheidsalarm naar de alarmcentrale. De alarmoperator kan meteen via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Indien u niet antwoordt, stuurt men een surveillant.

Verisure

Inclusief interventies van een surveillant

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdacht te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een surveillant ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

Verisure

Verbinding met de meldkamer via breedband en GSM-netwerk

Voor een optimale beveiliging is uw alarmsysteem zowel via breedband als het gsm-netwerk verbonden met onze alarmcentrale. Uw systeem is dus altijd aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Verisure

Verisure App

Met Verisure IQ heeft u toegang tot My Pages en de Verisure App voor bediening op afstand en controle: U kunt controleren of het alarm is ingeschakeld, kijken welke temperatuur in huis heerst en zien wie uw huis betreedt en verlaat en op welk tijdstip.

Verisure

Garantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

Verisure

Energie

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische apparaten tot 2300W in uw huis regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Verisure

Duo communication

Met een extra VBox Mini beschikt u over DUO-communicatie: meerdere communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de alarmcentrale, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Verisure

Luchtvochtigheid

Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector. Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen. Met de Verisure App op uw mobiel kunt u uw Waterdetector in de gaten houden. U kunt ook de huidige temperatuur zien. U krijgt een melding als de Waterdetector aan water wordt blootgesteld.

Al een Verisure alarm

voor minder dan €1,5 per dag*

|

Of

|

Laat u bellen voor gratis advies:

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

Sta in verbinding met uw huis

Alarmsysteem smartphone

Verisure IQ

Verisure IQ is een service die deel uitmaakt van uw alarmsysteem. Hiermee kunt u uw alarmsysteem gemakkelijk beheren via de Verisure App en My Pages en mededelingen versturen naar uw contactpersonen. Zo bent u voortdurend in contact met uw woning en uw gezin.

Alarmsysteem my pages

My Pages

My Pages is uw persoonlijke bedieningspaneel op internet.

Ga naar My Pages

Smartphone Alarmsysteem

Verisure App

Met de Verisure App kunt u uw alarmsysteem eenvoudig op afstand beheren en controleren via uw smartphone, waar u ook bent. Download de Verisure App gratis voor iPhone, Android en Windows Phone via de App Store, Google Play en Windows Store.

Beeldverificatie bij inbraak

Wanneer het alarm afgaat weten wij waarom

00:48

Wij staan altijd voor u klaar

Verisure

Installatie en onderhoud

Onze alarminstallateurs installeren uw alarmsysteem binnen 7 dagen en geven u de nodige uitleg. Ook voor een professioneel onderhoud kunt u bij ons terecht.

Verisure

Interventies van een surveillant

Indien nodig sturen we bij alarm een surveillant naar uw woning om een inspectie uit te voeren. Dit kost u niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.