Start direct jouw offerte

Al een Verisure alarm voor minder dan €1,5 per dag*

  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Vrijblijvend

OF

Bel ons gratis: 0880888917

Laat je bellen voor gratis advies

Indien je op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat je onze privacy- en cookieverklaring hebt gelezen.

Verisure

Huisbeveiliging van Verisure

Het meest complete huisbeveiligingsysteem van Verisure dankzij het grote aanbod van beveiligingsproducten zoals de Zerovision, videodeurbel of de Lockguard.

 

Verisure Alarmsysteem

Beveiligingscamera

Buitencamera in rechtstreekse verbinding met de meldkamer wanneer er een alarmmelding is. Bekijk wat er rondom jouw huis gebeurt.

Videodeurbel

Videodeurbel om te zien wie er voor jouw deur staat. De videodeurbel staat net als de andere producten in rechtstreekse verbinding met de meldkamer bij een alarmmelding.

Videodetector

Videodetector voor beeld en geluid in jouw huis bij een alarmmelding. De indringer wordt haarscherp vastgelegd en de meldkamer kan gelijk actie ondernemen.

Inbegrepen in dit pakket:

Verisure

Inbraakbeveiliging met beeldverificatie

Jouw woning is in veilige handen, waar je ook bent. Wanneer het alarm afgaat, maakt de fotodetector een reeks foto's en stuurt deze door naar de alarmcentrale. De operator kan zo meteen de oorzaak van het alarm vaststellen. Via de VoiceBox kan hij dan rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en onmiddellijk de nodige maatregelen treffen, bv. de hulpdiensten of politie sturen.

Verisure

Professionele installatie

De plaatsing van een alarmsysteem is een vak op zich. Bij Securitas Direct is de montage van het systeem inbegrepen. Zo heb je de garantie dat de hele alarmketen functioneert. Onze monteurs installeren jouw alarmsysteem binnen de 7 dagen en tonen jou de eenvoud in gebruik.

Verisure

Garantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet je bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

Verisure

Brandmeldsysteem met beeldverificatie

De rookmelders zijn in serie gekoppeld. Wanneer één detector rook signaleert, worden de andere detectoren in het systeem meteen gewaarschuwd. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd en geven zowel een stem- als alarmsignaal. De rookdetector activeert ook de fotodetector, die de beelden op zijn beurt doorstuurt naar de alarmcentrale.

Verisure

24/7 bewaking van uw alarmsysteem

Onze eigen alarmcentrale is gecertificeerd door het Ministerie van Justitie en bewaakt jouw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen.

Verisure

Energie

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische apparaten tot 2300W in uw huis regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Verisure

Persoonlijke beveiliging

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk veiligheidsalarm naar de alarmcentrale. De alarmoperator kan meteen via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Indien je niet antwoordt, stuurt men een surveillant.

Verisure

Inclusief interventies van een surveillant

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdacht te zien is en je onze oproep niet beantwoordt, sturen we een surveillant ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

Verisure

Duo communication

Met een extra VBox Mini beschikt u over DUO-communicatie: meerdere communicatiekanalen zorgen dat jouw systeem altijd is aangesloten op de alarmcentrale, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Verisure

Verbinding met de meldkamer via breedband en GSM-netwerk

Voor een optimale beveiliging is jouw alarmsysteem zowel via breedband als het gsm-netwerk verbonden met onze alarmcentrale. Uw systeem is dus altijd aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Verisure

Verisure App

Met Verisure IQ heeft u toegang tot My Pages en de Verisure App voor bediening op afstand en controle: Je kunt controleren of het alarm is ingeschakeld, kijken welke temperatuur in huis heerst en zien wie jouw huis betreedt en verlaat en op welk tijdstip.

Verisure
Luchtvochtigheid


Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector. Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen. Met de Verisure App op jouw mobiel kun je jouw Waterdetector in de gaten houden. Je kunt ook de huidige temperatuur zien. Je krijgt een melding als de Waterdetector aan water wordt blootgesteld.

Vergelijk ons alarmsysteen

 

 

Inbraakbeveiliging 


 SOS alarm 


Snelle verificatie


Politie Live View


Zerovision


 

Inclusief interventies van een surveillant

Rookmelders met onderlinge communicatie

 Inbegrepen   Inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit   Niet inbegrepen

Wat betekent een slim huis voor jou?

Snel hulp nodig? Druk op de SOS-knop

Met de Verisure App ontvang je een bericht wanneer iemand het alarm in- of uitschakelt. Zo weet je bijvoorbeeld wanneer de kinderen thuis komen uit school.

 

 

 

Rookmelders

Onze rookmelders waarschuwen jou met geluid en stem, bij brand telt immers elke seconde.

 

 

 

Climate Sensor

Met de Verisure ClimateSensor kun je de vochtigheid in huis controleren, zo voorkom je vochtproblemen.

 

 

 

 

Verisure alarmsysteem

 

 

 

 

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerd of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de knop om gebeld te worden.

Start jouw aanvraag