Bel ons gratis 088 088 8917

 

 Testimonials

Voordat u uw huis aan ons toevertrouwt, wilt u natuurlijk graag weten wat u aan ons heeft. Hieronder kunt u lezen wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Geruststellende meldkamer. Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten. Volledig stijf van de angst verkeer je dan in shock. Gelukkig belt er dan meteen een geruststellende meldkameragent die je door de situatie heen helpt. Verisure beveiligt niet alleen je huis en familie maar stelt je ook emotioneel gerust!

Verisure

We voelen ons nu veilig. De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

Verisure

Verisure... Een echte aanrader! Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

Verisure

Jullie brandalarm heeft het leven van mijn man gered!

Verisure

In één woord: klasse! Gisteren heeft uw medewerker Leon de installatie van de apparatuur bij ons verzorgd.

Graag wil ik mijn complimenten overbrengen over de manier van installeren, uitleg geven en opleveren. In één woord: klasse!

Verisure

Al een

Verisure alarm

voor €1,5 per dag*

|

Of

|

Laat je bellen voor gratis advies:

Door je telefoonnummer achter te laten en op "verzenden" te klikken, ga je akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.

*Bestaande uit de maandelijkse kosten, exclusief montage- en aansluitkosten. Het aantal aanbevolen componenten kan hoger zijn,
waardoor de maandelijkse kosten hoger kunnen uitvallen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Ook wij zijn over gezet van Homesafety naar Verisure wat ons erg aanspraak was de bewegingsmelder met een camera waardoor de meldkamer bij een alarm mee kan kijken en kan beoordelen vals of echt alarm.

Ik heb nu ongeveer 2 jaar een alarmsysteem van Verisure. Voorheen was het Securitas Direct. Reden voor aanschaf alarm? Om inbrekers buiten de deur te houden en als afschrikking.

Het systeem werkt vanaf dag 1 goed. Reageert snel op detectie (tests). Dit systeem heb ik in combinatie met meldkamer.

Verisure