Bel ons gratis 088 088 8917

Als klant geniet u bij ons van de volgende voordelen

Gratis veiligheidsadvies

Onze beveiligingsadviseurs voeren een volledige check van uw woning uit. Zij wijzen u op de inbraakgevoelige punten in uw woning en werken een alarmconcept op maat uit. Zo genieten u en uw gezin van een optimale beveiliging.

Vraag advies aan

Kwalitatieve producten

Ons alarmsysteem werkt draadloos en onze producten worden allemaal ontwikkeld in ons innovatiecenter in Zweden. Zo garanderen wij producten van topkwaliteit. Bovendien krijgt u op de Vbox, het hart en het brein van uw alarmsysteem, een levenslange garantie.

Bekijk onze alarmsystemen

Verisure
Verisure

Professionele installatie

Wij komen het alarmsysteem gratis bij u thuis installeren en testen. U krijgt ook een duidelijke demonstratie van de werking van het alarm. Zo hebt u de garantie dat alles optimaal werkt en kunt u gerust zijn.

Ontdek onze installatiedienst

Eigen alarmcentrale

Securitas Direct heeft intern haar eigen alarmcentrale die uw alarm continu real-time bewaakt. Doordat we niet met een externe centrale werken, zijn onze alarmoperatoren volledig gespecialiseerd en ervaren met onze eigen alarmsystemen. Dit laat hen toe om snel en accuraat te reageren in geval van alarm.

Lees meer over onze alarmcentrale

Verisure
Verisure

Beeld- en stemverificatie bij alarm

Bij een alarm neemt de fotodetector een aantal foto's die worden doorgestuurd naar de alarmcentrale van Securitas Direct. Aan de hand van deze beelden kan de operator de oorzaak van het alarm vaststellen.

Meer over onze alarmcentrale

Gratis interventies van een surveillant

Indien nodig sturen we bij een alarmmelding gratis een surveillant naar uw woning om een visuele controle uit te voeren.

Interventies van een surveillant

Verisure

Start direct de offerte van uw alarmsysteem. Al voor minder dan €1,5 per dag*

  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Vrijblijvend