Home > Peace of Mind

Peace of Mind

Brand- en inbraakbeveiliging met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Inclusief onbeperkt aantal interventies van een surveillant en levenslange productgarantie. Met  uitbreidingsmogelijkheden voor een WaterDetector en SmartPlugs voor energiebesparing.

Start de offerte voor uw alarmsysteem. Al voor minder dan €1,5 per dag*

Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend
Al een Verisure alarm
voor minder dan €1,5 per dag*
Al
2000000
klanten in Europa
Of
Laat u bellen voor gratis advies:

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

Sta in verbinding met uw huis

 • Alarmsysteem smartphone

  Verisure IQ

  Verisure IQ is een service die deel uitmaakt van uw alarmsysteem. Hiermee kunt u uw alarmsysteem gemakkelijk beheren via de Verisure App en My Pages en mededelingen versturen naar uw contactpersonen. Zo bent u voortdurend in contact met uw woning en uw gezin.

 • Alarmsysteem my pages

  My Pages

  My Pages is uw persoonlijke bedieningspaneel op internet. 

 • Smartphone Alarmsysteem

  Verisure App

  Met de Verisure App kunt u uw alarmsysteem eenvoudig op afstand beheren en controleren via uw smartphone, waar u ook bent. Download de Verisure App gratis voor iPhone, Android en Windows Phone via de App Store, Google Play en Windows Store.

Beeldverificatie bij inbraak
Wanneer het alarm afgaat weten wij waarom
00:48
Video: 
Securitas_Video_Beeldverificatie_NED

Wij staan altijd voor u klaar

  • Installatie en onderhoud

   Onze alarminstallateurs installeren uw alarmsysteem binnen 7 dagen en geven u de nodige uitleg. Ook voor een professioneel onderhoud kunt u bij ons terecht.

  • Interventies van een surveillant

   Indien nodig sturen we bij alarm een surveillant naar uw woning om een inspectie uit te voeren. Dit kost u niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

Wat zeggen klanten over Securitas Direct?

  • Geruststellende meldkamer. Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten. Volledig stijf van de angst verkeer je dan in shock.

  • We voelen ons nu veilig. De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem.

  • Verisure... Een echte aanrader! Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse.

  • Jullie brandalarm heeft het leven van mijn man gered!

  • In één woord: klasse! Gisteren heeft uw medewerker Leon de installatie van de apparatuur bij ons verzorgd.

  • Alarmsysteem smartphone

   Ook wij zijn over gezet van Homesafety naar Verisure wat ons erg aanspraak was de bewegingsmelder met een camera waardoor de meldkamer bij een alarm mee kan kijken en kan beoordelen vals of echt alarm.