Home > Over Ons

Start direct de offerte van uw alarmsysteem

Al een Verisure alarm voor minder dan €1,5 per dag*
Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend
Of
Laat u bellen voor gratis advies

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

De marktleider in alarmsystemen in Europa

Securitas Direct werd in 1988 opgericht als onderdeel van het bedrijf Securitas in Zweden. In 2006 werd Securitas Direct een zelfstandige onderneming. Verisure is de merknaam van ons huidige productaanbod. Met meer dan 2 miljoen klanten en 9.000 medewerkers in de hele wereld is Securitas Direct uitgegroeid tot de nummer één in Europa. Elke dertig seconden wordt er ergens ter wereld een systeem van ons geïnstalleerd. Dankzij onze sterke focus op kwaliteit en service behoren onze klanten tot de meest tevreden in de sector.

Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten bieden wij onze klanten een uniek assortiment producten en diensten aan voor huisalarmen en voor de slimme woning. 24/7 bewaking van uw alarm, interventies van een bewakingsagent en een professionele installatie binnen de 7 dagen zijn de pijlers van ons aanbod.

Securitas Direct alarmsystemen

Dit is Securitas Direct

Dit is Securitas Direct
2.56
Video: 
securitas_video_dit_is_securitas_direct_journey
 • Verkopers alarmsysteem

  Versterk ons verkoopsteam

  Word lid van Team Verisure, ons team is gespecialiseerd in verkoop en installatie. We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent.
 • Alarmoperator alarmsysteem

  Vacatures

  Wij zijn volop aan het groeien en zoeken continu nieuwe medewerkers! Neem een kijkje bij onze vacatures.
 • Partner alarmsysteem

  Word partner

  Als partner drijft u uw eigen onderneming onder de paraplu van Securitas Direct. U kunt rekenen op een goede ondersteuning van het Securitas Direct team.
 • Alarmsysteem woning

  Domotica voor uw gezin

  Wij bieden slimme diensten voor uw huis en uw gezin en maken uw dagelijks leven eenvoudiger en comfortabeler.

Eigen ontwikkeling van producten en diensten

Al onze producten en diensten en bijbehorende ondersteunende systemen worden in ons eigen Innovatiecentrum ontwikkeld. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam beschikt over een uitgebreide deskundigheid op het gebied van internet, databases en systeemontwikkeling.
 
Het Innovatiecentrum bevindt zich in Malmö en Linköping maar bestaat uit een internationaal team met medewerkers in onze kantoren overal in Europa.
 
Securitas Direct in cijfers
2 miljoen klanten
14 landen
25 jaar actief in de sector
9000 werknemers
1 nieuwe klant elke 30 sec

*Van toepassing na 4 jaar (bij het vierjarenplan) wanneer je kiest voor de basis alarm kit (incl. btw), exclusief montage- en aansluitkosten. Het aantal aanbevolen componenten kan hoger zijn, waardoor het maandbedrag verhoogt. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.