Home > Testimonials

Geruststellende meldkamer. Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten. Volledig stijf van de angst verkeer je dan in shock. Gelukkig belt er dan meteen een geruststellende meldkameragent die je door de situatie heen helpt. Verisure beveiligt niet alleen je huis en familie maar stelt je ook emotioneel gerust!

We voelen ons nu veilig. De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

Verisure... Een echte aanrader! Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak. 

Jullie brandalarm heeft het leven van mijn man gered!

In één woord: klasse! Gisteren heeft uw medewerker Leon de installatie van de apparatuur bij ons verzorgd.

Graag wil ik mijn complimenten overbrengen over de manier van installeren, uitleg geven en opleveren. In één woord: klasse!

 

Al een Verisure alarm
voor minder dan €1,5 per dag*
Al
2000000
klanten in Europa
Of
Laat u bellen voor gratis advies:

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

Alarmsysteem smartphone

Ook wij zijn over gezet van Homesafety naar Verisure wat ons erg aanspraak was de bewegingsmelder met een camera waardoor de meldkamer bij een alarm mee kan kijken en kan beoordelen vals of echt alarm.

Ik heb nu ongeveer 2 jaar een alarmsysteem van Verisure. Voorheen was het Securitas Direct. Reden voor aanschaf alarm? Om inbrekers buiten de deur te houden en als afschrikking.
Het systeem werkt vanaf dag 1 goed. Reageert snel op detectie (tests). Dit systeem heb ik in combinatie met meldkamer.