Home > Diensten

Start direct de offerte van uw alarmsysteem.

Al een Verisure alarm voor minder dan €1,5 per dag*
Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend
Of
Laat u bellen voor gratis advies

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

 • Een slim alarm dankzij slimme diensten

   • Installatie en onderhoud

    Onze alarminstallateurs installeren uw alarmsysteem binnen 7 dagen en geven u de nodige uitleg. Ook voor een professioneel onderhoud kunt u bij ons terecht.

   • Interventies van een surveillant

    Indien nodig sturen we bij alarm een surveillant naar uw woning om een inspectie uit te voeren. Dit kost u niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

   • Alarmsysteem smartphone

    Gratis App en online platform

    Met de Verisure App bedient u uw alarmsysteem op afstand. Via de online klantenomgeving My Pages past u eenvoudig de systeemfuncties van uw alarm aan.

  • Geruststellende meldkamer. Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten. Volledig stijf van de angst verkeer je dan in shock. Gelukkig belt er dan meteen een geruststellende meldkameragent die je door de situatie heen helpt. Verisure beveiligt niet alleen je huis en familie maar stelt je ook emotioneel gerust!

  • We voelen ons nu veilig. De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

Onze diensten zijn inbegrepen in al onze alarmproducten

 • Inbraakbeveiliging

  Uw woning is in veilige handen wanner u weg bent of wanneer u het alarm inschakelt voor u 's avonds gaat slapen. Bij Securitas Direct krijgt u een professioneel bewaakt inbraakalarm met beeldverificatie van de oorzaak van het alarm en gratis interventies van een bewakingsagent. Onze operatoren controleren permanent uw alarmsysteem en reageren meteen wanneer zich iets voordoet.

 • Brandpreventie

  Een betrouwbare brandpreventie is essentieel voor een veilig huis. Bij brand telt elke seconde. Met Securitas Direct beschikt u over in serie gekoppelde rookmelders die zijn verbonden met onze alarmcentrale. De rookmelder is gekoppeld aan onze fotodetector die in geval van rookontwikkeling beelden registreert en deze naar de alarmcentrale stuurt. De operator kan zo snel de juiste maatregel nemen.

 • Persoonlijk alarm

  Noodsituaties in huis komen gelukkig niet vaak voor, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een persoonlijk alarm in huis is hulp altijd dichtbij in een acute situatie. Het persoonlijke veiligheidsalarm bevindt zich op het bedieningspaneel en kunt u eenvoudig gebruiken om hulp op te roepen. Het alarm wordt onmiddellijk doorgegeven aan één van onze operatoren, die snel actie onderneemt.

 • Energiebesparing

  Meerdere van onze alarmproducten hebben een ingebouwde thermometer, zoals de rookmelder en de sirene. Houd uw energiekosten onder controle en volg de binnenhuistemperatuur op met de Verisure App. Met de SmartPlug kunt u lampen en elekrische toestellen thuis beheren via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen bespaart u tot 500 kWh per jaar.

 • Klimaatbeheersing

  Een gezond huis is belangrijk voor u en uw gezin. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan leiden tot vochtschade, schimmel en mijten. Een te lage luchtvochtigheid kan droge ogen, een droge huid en allergieën veroorzaken. Met de Verisure Klimaatsensor kunt u vocht in de kelder of op zolder opsporen. Ook onze rookmelder meet de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis.