Bel ons gratis 088 088 8917

Nieuwe Muisdetector van Verisure – Securitas Direct houdt elke muis in de gaten

Date
Verisure

Vught, 2 februari 2016 – Net als wij mensen, zoeken ook muizen een comfortabele plek op om koude winterdagen door te komen. Via spleten van soms slechts zes à zeven millimeter dringen ze huizen binnen om zich te verschansen op zolders, achter muren of onder vloeren. Hun aanwezigheid kan nog weleens een vervelend staartje hebben. Niet alleen staan de diertjes bekend als ziekteverspreiders, ze veroorzaken ook schade aan voedselvoorraden, meubels en isolatiemateriaal. Verisure – Securitas Direct, de Europese leider in professioneel gemonitorde alarmsystemen, introduceert daarom de Muisdetector – een innovatieve detector die waarschuwt wanneer er zich een muis in huis bevindt.

De detector bestaat uit een klein, rechthoekig kastje met een doorgang, en wordt geplaatst op de vloer tegen een muur of plint. Uit testen blijkt dat muizen – die zich over het algemeen voortbewegen langs muren en plinten – van nature altijd door de detector heen lopen wanneer zij deze tegenkomen. Wanneer de detector wordt geactiveerd, zendt deze via de Verisure App een push-bericht naar de bewoners zodat men direct over kan gaan tot bestrijdende maatregelen, zoals muizenvallen of gif. De Muisdetector is geschikt voor elke ruimte binnenshuis, inclusief kelder, zolder, schuur, zomerhuisje of garage.

De draadloze Verisure – Securitas Direct Muisdetector werkt op batterijen. Huiseigenaren staan direct in verbinding met het apparaat via de Verisure App – met ruim één miljoen downloads de meest gebruikte smarthome-app van Europa. De detector dient tevens als realtime klimaatmonitor: het apparaat meet de temperatuur binnenshuis en geeft deze informatie door aan de gebruiker via de app.

Christophe Lemaitre, marketingmanager Benelux bij Verisure – Securitas Direct: “Als Europa’s toonaangevende leverancier van huismonitorsystemen is Verisure – Securitas Direct expert in het detecteren van inbrekers. Met de Muisdetector gaan we een stap verder en sporen we ook kleine, ongewenste gasten op. Muizen in huis kunnen namelijk een ware overlast zijn. In de wetenschap dat huismuizen vijf tot tien keer per jaar een nest kunnen werpen, bestaande uit drie tot twaalf jongen, is het logisch dat bewoners een plaag zo snel mogelijk in de kiem willen smoren. De detector biedt een geruststellend gevoel en bescherming van bezittingen en elektrische bedrading.”

De Verisure – Securitas Direct Muisdetector is slechts een van de nieuwe producten en diensten van Verisure – Securitas Direct, gericht op het bieden van interactieve huismonitoring die aansluit bij de inbraak- en brandalarmdiensten van Verisure – Securitas Direct. De Muisdetector is een uitbreidingscomponent die de klant zelf kan aansluiten op het Verisure – Securitas Direct-smarthome-alarmsysteem. Het product is verkrijgbaar via de website van Verisure – Securitas Direct voor 69 euro. Voor meer informatie over de Muisdetector en andere slimme Verisure – Securitas Direct-oplossingen voor een gezonde woning, kijk op www.verisure.nl/klimaat.

Start de offerte voor uw alarmsysteem. Al voor minder dan €1,5 per dag*

  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Vrijblijvend