Bel ons gratis 088 088 8917

FAQ

My Pages Verisure App

Wat is Verisure Smart?

Met het nieuwe Verisure Smart hebben we nieuwe alarmfuncties ontwikkeld én is het eenvoudiger om bestaande functies te gebruiken. U kunt uw alarmfuncties nu gemakkelijk instellen op maat van uw behoeften of die van uw gezin. Via de Verisure App kunt u uw veiligheid verhogen en uw verlichting aan laten gaan met de SmartPlug. Met Verisure Smart kan dat nu wanneer iemand een deur/raam met magneetcontact opent of wanneer uw SmartCam beweging detecteert. Ook kunt u de SmartCam alleen foto's laten maken bij beweging wanneer het alarm is ingeschakeld of  hem een serie foto's laten maken wanneer het inbraakalarm afgaat. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos.

De gegevens van mijn contactpersonen kloppen niet meer

Het is belangrijk om de gegevens van uw contactpersonen regelmatig te controleren en up to date te houden. Zo zijn zij in het geval van een alarmmelding altijd bereikbaar tijdens uw afwezigheid. Mochten uw contactpersonen tegelijk met u op vakantie zijn, geef dit dan tijdig aan ons door. U kunt direct een tijdelijke contactpersoon opgeven die we bij een alarm in uw vakantieperiode waarschuwen. U kunt uw contactpersonen gemakkelijk aanpassen in My Pages.

Ik ben een StarKey kwijt. Wat moet ik doen?

U kunt eenvoudig een verloren StarKey blokkeren via My Pages en gemakkelijk een nieuwe toevoegen.

Hoe kan ik zelf nieuwe gebruikers aan mijn alarmsysteem toevoegen?

Dit doet u heel eenvoudig via My Pages. U kunt daar ook StarKeys toevoegen. Elke StarKey heeft een unieke identiteit en kunt u toewijzen aan een specifieke gebruiker.

Wat is de link van My Pages?
Hoe moet ik My Pages activeren/ik kom niet in My Pages?

Gebruik de link die u heeft ontvangen in de e-mail van My Pages op de dag van installatie. Heeft u geen e-mail ontvangen of werkt de link niet (goed)? Vul dan het formulier in op de contact-pagina.

Op welke smartphones werkt de Verisure App?

De Verisure App werkt op iOS (Apple iPhone, iPad en iPod touch vanaf 6.0 of hoger), Android toestellen (vanaf versie 2.1 en hoger) en Windows Phone toestellen (vanaf versie 8 en hoger).

Welke Verisure App moet ik downloaden?

De juiste App heet “Verisure”. U zult naast deze ook “My Verisure” of “My Cam” terugvinden. Deze zijn echter niet correct. De enige juiste bruikbare in Nederland heet “Verisure”.

Wat is My Pages?

Als klant van Securitas Direct hebt u toegang tot My Pages. Dit is uw persoonlijke website, een besturingspaneel waarmee u een groot deel van uw alarmsysteem zelf kunt regelen. U kunt een groot aantal functies van het alarmsysteem controleren en instellen, alarmdiensten activeren en informatie opvragen over nieuwe aanbiedingen en campagnes. U kunt hier niet alleen componenten voor uw systeem kopen, maar ook aMessage, onze extra SMS-dienst.

Wat krijg ik als klant van Securitas Direct?

Als klant krijgt u een geavanceerd en kwalitatief alarmsysteem dat onze productafdeling intern heeft ontwikkeld en dat volledig op uw woning wordt afgestemd. Een professionele installatie van uw alarmsysteem, 24/7 bewaking van uw alarm door een gecertificeerde alarmcentrale en gratis interventies van een surveillant zijn standaard inbegrepen. U kunt uw alarmsysteem eenvoudig beheren via My Pages. Bovendien kunt u alle functies op afstand besturen en controleren via de Verisure App. Bij Securitas Direct krijgt u meer dan alleen een alarm, u krijgt er een volledig dienstenpakket erbij.

Hoe werkt de SmartPlug?

De SmartPlug wordt aangesloten op de VBox of VBox Mini in uw alarmsysteem en communiceert draadloos. U stelt hem in en bestuurt hem via My Pages of via de Verisure App. De meeste elektrische apparaten met een vermogen tot 2300 W kunt u aansluiten en besturen via de SmartPlug.

Met welke producten kan ik verlichting bedienen en de temperatuur meten?

Met de SmartPlug kunt u de verlichting en andere elektronische apparaten besturen en programmeren. U kunt bv. apparaten in stand-by modus uitschakelen, waar u ook bent. Onze rookmelders hebben een ingebouwde thermometer zodat u de temperatuur in huis kunt aflezen via de Verisure App. Met meerdere rookmelders kunt u ook temperatuurschillen tussen verschillende kamers meten. De sirene beschikt ook over een ingebouwde thermometer om de temperatuur te controleren.