Home > Verisure werkt vanaf nu samen met Nest

Verisure werkt vanaf nu samen met Nest

Nest Learning Thermostat

23 februari 2016 - De samenwerking tussen Nest en Verisure - Securitas Direct bevordert innovatie in de snel veranderende huisbeveiligingsmarkt. Daarnaast komt het tegemoet aan de vraag van klanten voor een nog intuïtievere gebruikerservaring van toepassingen en diensten op het gebied van huisbeveiliging. Verisure - Securitas Direct kondigt deze samenwerking officieel aan op Batibouw, de bouw- en verbouwbeurs van België.

De integratie van Verisure - Securitas Direct met het ‘Works with Nest’-programma laat zien dat het bedrijf toonaangevend wil blijven op het gebied van innovatie in interactieve beveiligingsdiensten. De eerste stap is de synergie van de intelligente en interactieve beveiligingsdiensten van Verisure met de Nest Learning Thermostat.

Dankzij de integratie zal het Verisure-alarmsysteem in staat zijn om de Nest Thermostat te laten weten wanneer je thuis komt of het huis verlaat. Via de Verisure-app regelt men de gewenste temperatuur op afstand en verzamelt men automatisch alle gegevens van het Verisure-alarmsysteem en de Nest Thermostat. Op die manier zorgt de Verisure-app altijd voor de juiste temperatuur en check je via dezelfde app, waar en wanneer je wil, de vochtigheid in huis en controleer je de temperatuur en alle andere aangesloten apparaten, van verlichting tot elektrische apparaten en draadloze camera’s.

Erwin Wieffering, Group chief marketing officer bij Verisure - Securitas Direct: “Als Europees leider op het gebied van gemonitorde huisbeveiliging, is samenwerken met Nest een logische stap. Het toont aan dat we vastberaden zijn om onze klanten te voorzien van het best beschikbare pakket aan intelligente, professioneel gemonitorde diensten voor huisbeveiliging, gecombineerd met interactieve diensten, controle en gemak.”

Verisure en Nest delen de ambitie om meer huishoudens te stimuleren bewust te worden van hun veiligheid door middel van gebruiksvriendelijke oplossingen die echte gemoedsrust te leveren. Deze nieuwe dienst zal in Nederland beschikbaar zijn vanaf juni 2016.

Gerelateerde thema's:

Start de offerte voor uw alarmsysteem. Al voor minder dan €1,5 per dag*

Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend

Hoe veilig is uw buurt?

  • 71 300
    Inbraken in 2015

    Securitas Direct brengt in kaart hoeveel inbraken er worden gepleegd in Nederland. U kunt met uw postcode zien hoe veilig uw buurt is.

    Doe zelf de test
Al een Verisure alarm
voor minder dan €1,5 per dag*
Al
2000000
klanten in Europa
Of
Laat u bellen voor gratis advies:

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.