Home > Faq > Krijg ik een Borg certificaat (de verzekering vraagt hier om)?

Krijg ik een Borg certificaat (de verzekering vraagt hier om)?

Ons systeem voldoet aan de geldende normen van graad 2 zonder te voldoen aan het Borg Attest
  1. Klasse 2 eist volgens de normen geen verbinding met de alarmcentrale, toch is ons systeem steeds verbonden met een alarmcentrale.
  2. De alarmcentrale is 24/7 verbonden met uw alarmsysteem door een dubbel communicatiesysteem: GPRS + Internet.
  3. Ons systeem biedt de mogelijkheid elke twijfel bij alarm weg te nemen aan de hand van beeldmateriaal, wat een snelle interventie van de politie mogelijk maakt (Borg voorziet dit niet).
  4. Bij een alarmsysteem voorzien van fotodetectoren zorgt Securitas voor gratis interventies van surveillanten ter plaatse (Borg stelt dit alleen voor vanaf klasse 4).
  5. De centrale (hart en brein van het systeem) wordt steeds geïnstalleerd in een beveiligde zone binnen uw woning (net zoals de eisen van Borg).
  6. De alarmen worden steeds opgevolgd door een alarmoperator in tegenstelling tot het notificatiesysteem (SMS) dat Borg voorschrijft. De alarmcentrale is ook herkend en erkend door het Ministerie van Justitie.
  7. Onze alarmsystemen zijn eveneens herkend en erkend door de Europese Commissie via het label CE. Dit is de norm die opgelegd is voor alle staten die lid zijn van de Europese Unie.
  8. Ons systeem beschikt over een SOS systeem voor noodgevallen. Dit zorgt voor een vlugge en adequate interventie.
Bij deze beschikt u over alle voordelen die in uw beveiligingsconcept inbegrepen zijn.
 
Onze systemen zijn vergelijkbaar met de Borg-gecertifieerde systemen met klasse 2 met de bijkomstige voordelen zoals omschreven in punten 3 en 4.
 
Wij kunnen u een verzekeringsattest aanleveren dat aangeeft dat u aangesloten bent bij een meldkamer erkend als PAC (Particuliere AlarmCentrale) door het Ministerie van Justitie.