Home > Eigen Alarmcentrale

Bereken de prijs van uw alarmsysteem

Al een Verisure alarm voor minder dan €1,5 per dag*
Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend
Of
Laat u bellen voor gratis advies

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

Eigen alarmcentrale

Eigen alarmcentrale

Ik wil meer weten. Bel me!

Onze speciaal opgeleide alarmoperatoren bewaken uw alarmsysteem 24u per dag, 7 dagen per week en nemen bij een alarm onmiddellijk de nodige maatregelen.

 • Permanente bewaking van uw alarmsysteem

  Een alarmsysteem is pas echt functioneel wanneer het gekoppeld is aan een alarmcentrale. Securitas Direct heeft haar eigen alarmcentrale die 24/7 wordt bemand en die gecertificeerd is door het Ministerie van Justitie. De alarmoperatoren bewaken uw alarmsysteem dag en nacht en nemen meteen actie bij een alarmmelding. Anders dan bij andere alarmcentrales werken onze operatoren uitsluitend met onze techniek en diensten. Zo is de veiligheid van uw huis altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

  Alarmoperator alarmcentrale
 • De juiste maatregel dankzij beeld- en stemverificatie

  Wanneer uw alarm afgaat neemt de fotodetector een reeks foto's die worden doorgestuurd naar onze alarmcentrale. Dankzij deze beelden kan de alarmoperator onmiddellijk de oorzaak van het alarm afleiden. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks meeluisteren en spreken in uw woning. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf ter plaatse en heeft u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de alarmcentrale meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdachts? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

  Bewakingsagent Securitas alarmsysteem

Uw alarm gaat af, wat nu?

 • 1

  Alarm

  Uw alarm gaat af, omdat één van de onderdelen van uw alarmsysteem beweging, schade of rookontwikkeling detecteert. De fotodetector neemt meteen een reeks foto's. Heeft u zelf een vals alarm veroorzaakt? Bel het alarm dan af via het nummer 088/0 888 999.
 • 2

  Melding

  De centrale unit van uw alarmsysteem stuurt razendsnel een melding en de beelden door naar onze alarmcentrale.
 • 3

  Contact

  Onze alarmoperatoren nemen meteen contact met u op via de VoiceBox.
 • 4

  Actie

  Bij een inbraak of brand brengt de alarmoperator de politie of brandweer op de hoogte. Omwille van de beeldverificatie krijgen onze alarmmeldingen voorrang bij de hulpdiensten. Bij twijfel of indien u dat wenst sturen wij een surveillant ter plaatse om een visuele controle van uw woning uit te voeren.

Start de offerte voor uw alarmsysteem. Al voor minder dan €1,5 per dag*

Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend