Home > Nieuws

Nieuws

Beveiligingsexpert maakt vroegtijdige muizenbestrijding mogelijk met uitbreiding smarthome-alarmsysteem Direct melding van muizen in huis via de Verisure App.
Een uiterste vriendelijke kerel die naast kennis van zaken ook nog eens alles erg goed en rustig kon uitleggen...Ik heb het gehele systeem een aantal weken in huis gehad en naar volle tevredenheid.
WaterDetector alarmsysteem
Consumenten en verzekeraars besparen tientallen miljoenen euro’s door snelle opsporing van waterlekken in huis
Nest Learning Thermostat
Verisure - Securitas Direct kondigt vandaag een samenwerking met Nest aan, waardoor Europa’s grootste beveiligingsspecialist de Nest Learning Thermostat zal integreren in het Verisure-ecosysteem. Deze integratie betekent nog slimmere domotica- en huisbeveiligingsdiensten bij Verisure-klanten, en zorgen voor echte gemoedsrust.
VoiceBox alarmsysteem
Verisure - Securitas Direct-systemen zetten een nieuwe standaard in het beschermen van gezinnen en kleine bedrijven met het unieke Verisure Voice.
Al een Verisure alarm
voor minder dan €1,5 per dag*
Al
2000000
klanten in Europa
Of
Laat u bellen voor gratis advies:

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

Een alarmsysteem koop je omdat je wilt dat er niet wordt ingebroken. Je kunt Verisure zien als een omgekeerde verzekering.
De apparaten van Verisure zijn veel professioneler – ze worden door een monteur geïnstalleerd. Wat Verisure High Security wel biedt in tegenstelling tot Gigaset elements is een link met de meldkamer. Dat maakt je huis echt veiliger.
Die strenge houding van Verisure is natuurlijk prettig als je zekerheid wil over de veiligheid in huis...Gelukkig hebben de beveiligers nog wel een paar aardige extraatjes in de aanbieding.
Inbreker
Elke dag worden er gemiddeld 200 inbraken gepleegd in Nederland. Een groot gedeelte van onze woonveiligheid hebben we echter zelf in de hand. Ontdek hier enkele preventietips tegen inbraak!