Start direct uw offerte

Al een Verisure alarm voor minder dan €1,5 per dag*
Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend
OF
Laat u bellen voor gratis advies

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

Professionele installatie binnen 7 dagen
24/7 bewaking van uw alarmsysteem
Inclusief interventies van een surveillant

Hoe veilig is uw buurt?

 • 71 300
  Inbraken in woningen 2015

  Securitas Direct brengt in kaart hoeveel inbraken er worden gepleegd in Nederland. Bekijk via uw postcode hoe veilig uw buurt is.

  Doe de test

Ontdek ons alarmsysteem

 • Het slimme huis
  Bekijk de belangrijkste functies van ons alarmsysteem
  00:42
  Video: 
  Het slimme huis
 • Bedien uw alarmsysteem via uw smartphone

Alarmsysteem met inbraak- en brandpreventie én persoonlijk alarm

Een geavanceerd alarmsysteem dat u en uw gezin een complete beveiliging tegen inbraak en brand biedt.
 
Inclusief een SOS alarm waarmee u in noodsituaties meteen hulp kunt oproepen. Als extra's kunt u kiezen voor een SmartPlug, waarmee u op afstand lampen en elektrische apparaten bedient. En een Waterdetector om lekkages op te kunnen sporen.
Alarmsysteem
Al een Verisure alarm
voor minder dan €1,5 per dag*
Al
2000000
klanten in Europa
Of
Laat u bellen voor gratis advies:

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

 • Beveilig mijn woning

  Het slimme alarmsysteem van Securitas Direct beschermt uw woning dag en nacht. Zo genieten u en uw gezin van een optimaal veilig gevoel.

  StarKey alarm in- en uitschakelen
 • Beveilig mijn bedrijf

  Dankzij ons professioneel bewaakte alarmsysteem met gratis interventies van een surveillant is de veiligheid van uw bedrijf bij ons in goede handen.

  Alarmsysteem winkel
 • Lokale beveiligingsadviseur

  Wenst u beveiligingsadvies op maat? Onze adviseurs voeren gratis een safetycheck uit van uw woning. Vind nu een adviseur in uw regio! 

   

   

Wij staan altijd voor u klaar

  • Installatie en onderhoud

   Onze alarminstallateurs installeren uw alarmsysteem binnen 7 dagen en geven u de nodige uitleg. Ook voor een professioneel onderhoud kunt u bij ons terecht.

  • Interventies van een surveillant

   Indien nodig sturen we bij alarm een surveillant naar uw woning om een inspectie uit te voeren. Dit kost u niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

Securitas Direct nieuws

Wat zeggen klanten over Securitas Direct?

  • Geruststellende meldkamer. Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten. Volledig stijf van de angst verkeer je dan in shock.

  • We voelen ons nu veilig. De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem.

  • Verisure... Een echte aanrader! Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse.

  • Jullie brandalarm heeft het leven van mijn man gered!

  • In één woord: klasse! Gisteren heeft uw medewerker Leon de installatie van de apparatuur bij ons verzorgd.

  • Alarmsysteem smartphone

   Ook wij zijn over gezet van Homesafety naar Verisure wat ons erg aanspraak was de bewegingsmelder met een camera waardoor de meldkamer bij een alarm mee kan kijken en kan beoordelen vals of echt alarm.

De experts over ons alarmsysteem

 • Heel wat journalisten uit de technische en domoticawereld hebben ons alarmsysteem uitgebreid getest in hun woning. Ontdek hier wat hun bevindingen zijn!

 • Werken bij Securitas Direct

  Securitas Direct is volop aan het groeien en is dus continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Wilt u deel uitmaken van een dynamisch team? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures.

  Jobs bij Securitas Direct
 • Beveel ons aan!

  Is uw familielid, buurman of -vrouw of vriend ook geïnteresseerd in een alarmsysteem van Securitas Direct? Dan belonen wij u graag: per klant die u bij ons aanbrengt, krijgt u 2 maanden abonnement cadeau!

   

 • Word partner

  Wilt u meegroeien met Securitas Direct? Word dan nu partner! Als partner drijft u een zelfstandige onderneming onder de paraplu van Securitas Direct.

   

  Partner Securitas Direct

Blog

  • Inbreker
   Elke dag worden er gemiddeld 200 inbraken gepleegd in Nederland. Een groot gedeelte van onze woonveiligheid hebben we echter zelf in de hand. Ontdek hier enkele preventietips tegen inbraak!